Lashlift / Frans & Bryn

Är du trött på all tid du lägger framför spegeln för att fixa fransar och bryn? 

Hos oss kan du göra lashlift som ger dig en intensivare blick samt färga dina fransar och bryn, som gör att du får mer markerade ögon. Vi har lång erfarenhet av behandlingarna och vi jobbar med märken som By Bexter och RefectoCil, vilka är de bästa på marknaden just nu.

Lashlift

Lashlift är den senaste tekniken inom franspermanent där man skonsamt böjer dina egna fransar. Det är dessutom ett väldigt bra alternativ för dig som av olika anledningar inte kan använda dig av fransförlängning, men ändå vill få känslan av fylliga och förlängda fransar.

Man börjar med att lägga en liten silikoncylinder på ögonlocket ovanför den översta fransraden. Därefter lägger man upp frans för frans på cylindern. Sedan läggs en vätska på fransarna för att böja dem och den sitter på i mellan 12-18 minuter, tiden anpassas till hur kraftiga fransar du har. Efter det läggs fixeringsvätskan på i 7 minuter. Till sist färgas fransarna och keratin läggs på för att stärka dem ytterligare och för att uppnå maximal effekt.

Efter behandlingen rekommenderar vi att du inte använder mascara eller blöter ner fransarna inom de närmaste 24 timmarna. 

Lashlift håller i ca 6-8 veckor beroende på vad fransarna utsätts för. Mycket sol och bad sliter på fransarna men även vilken växtfas fransarna befinner sig i kan påverkar hållbarheten. Vi rekommenderar därför att du upprepar behandlingen var 6-8 vecka för att bibehålla ett perfekt resultat.

Fransfärgning

Fransfärgningen är behandlingen för dig som vill slippa att använda mascara varje dag och som vill få mer intensiva fransar, men inte är i behov av en böjd effekt. Färgen håller ca 6-8 veckor. Mycket sol och bad gör att färgen försvinner fortare.

Brynfärgning

Modet för hur bryn ska se ut förändras över tid. Ibland ska de vara supertunna och ibland ska de vara stora, fylliga och naturliga. Form och färg diskuterar du och din terapeut fram tillsammans, utifrån dina toner och former i ansiktet..

När vi sedan formar till brynet använder vi oss av sockring som är en naturlig metod av vaxning. Detta för att få bort alla små hårstrån och fjun som växer runt bryna. Vid behov plockar vi även med pincett för att nå den rätta formen för dig.