Shopping Cart

Naprapati

Det är många som just nu jobbar hemma och inte har alla bekvämligheter, eller utrymmen som finns på ett kontor. Det kan uppkomma nya rygg- och nackbesvär som Du inte haft tidigare. Vi vill därför varmt välkomna Gustav till vårt team. Han är diplomerad naprapat med erfarenhet från bl.a. tv-programmet Biggest loser, fotbollslaget IK-Frej i superettan samt forskning vid Karolinska Institutet om tennisspelares axelskador.

Gustavs grund-tro är ”Alla kan uppnå en bättre fysisk status och en mindre smärtfri morgondag med rätt guidning och hjälp”

Gustav kommer finnas på plats onsdagar kl 10-14.

Behandlingarna som går att boka hos Gustav är:

Nybesök bokar du vid första tillfället eller om du kommer med nya besvär.

I en naprapatbehandling hjälper vi dig med vanliga besvär som tennisarmbåge, hälsporre, nackspärr, ryggont, muskelbristningar, led och muskelbesvär med mera. Genom att använda massage, manipulation, nålar, stötvåg, pressur och mycket mer, får du snabb hjälp till en smärtfri vardag.

Åter besök:

Den här behandling bokar du om du varit hos oss en gång tidigare och behöver följa upp med en till behandling.

Som naprapat hjälper vi dig med vanliga besvär som tennisarmbåge, hälsporre, nackspärr, ryggont, muskelbristningar, led och muskelbesvär med mera. Genom att använda massage, manipulation, nålar, stötvåg, pressur och mycket mer, får du snabb hjälp till en smärtfri vardag.

Idrottsmassage:

En tuffare typ av massage där vi går hårdare mot musklarna. En Perfekt tjänst för dig som har muskelkänningar eller för dig som känner dig allmänt sliten i kroppen.