Presentkort
Fr. 200 kr Select options

Presentkort

Fr. 200 kr

Ett presentkort på egentid är väl den perfekta gåvan? Ge bort ett presentkort hos oss där du väljer valfritt belopp nedan. Summan kan sen användas för alla våra behandlingar, välj mellan allt från ansiktskurer till sockring, naprapati, rosenmetoden och olika typer av massagebehandlingar. Undrar du över något? Tveka inte att kontakta oss här.

Är du ute efter den perfekta presenten som kommer att ge dina nära och kära en stund av total avkoppling och välbefinnande? Då har du kommit helt rätt! Våra presentkort på är den ultimata gåvan för att skämma bort någon du bryr dig om.

Varför välja våra presentkort på behandling hos oss?

Professionella och erfarna terapeuter: Våra terapeuter är skickliga och certifierade inom olika områden. De kommer att skapa en skräddarsydd upplevelse för varje mottagare.

Avkopplande miljö: Vår salong är utformad för att skapa en avkopplande atmosfär där dina nära och kära kan glömma vardagens stress och bara fokusera på sig själva.

Fördelar för hälsa och välbefinnande: Flera av våra behandlingar har en mängd hälsofördelar, som minskad stress, ökad cirkulation och förbättrad sömn. Läs mer här under respektive behandling.

Hur fungerar det?

Välj belopp: Välj valfritt belopp i listan.

Köp enkelt online: Beställ ditt presentkort online med några klick. Du kan även lägga till en personlig hälsning för att göra gåvan extra speciell.

Leverans: Vi skickar presentkortet till dig eller direkt till mottagaren. Du kan även välja att få det digitalt via e-post.

Boka en tid: Mottagaren kan enkelt boka sin behandling online eller via telefon när det passar dem bäst.

Mer information

Vikt 5 g
Dimensioner 10 × 10 × 10 cm
Saldo

200 kr, 500 kr, 750 kr, 1000 kr, 1500 kr, 2000 kr, 2500 kr, 3000 kr, 3500 kr, 4000 kr, 4500 kr, 5000 kr