Your Cart

Massage

Massage släpper inte bara på spända och stela muskler det sänker även stressnivån i kroppen och man frigör lyckohormonet oxytocin.

Vid en behandling hos oss ökar blodcirkulationen, vilket gör att muskelspänningar släpper och muskeln som dragit ihop sig och skapat värken slappnar av. Att gå på regelbunden massage stärker även ditt immunförsvar och motverkar stress i kroppen. Långvarig stress påverkar musklerna negativt och kan leda till spänningar i axlar, rygg och ben vilket i sin tur kan leda till spänningshuvudvärk, ischias m.m

Fördelar med massage

  • Ökad blodcirkulation – mjukar upp både muskler och leder.
  • Motverkar stress – ”må-bra” hormonet oxytocin frigörs och skapar ett lugn i kroppen.
  • Immunförsvaret stärks – massage ökar antalet vita blodkroppar vilket gör att vi blir mer motståndskraftiga mot infektioner.
  • Påskyndar återhämtning – genom ökad syretransport till musklerna. Bra vid t.ex. träningsvärk.
  • Motiverar ärrbildning – efter skador i muskeldelar och andra mjukdelar. Bra vid t.ex. ärr efter kejsarsnitt.

Våra massagebehandlingar

Spa-massage

Avkopplande massage som sänker stressnivåerna i kroppen. Under spa-massage använder vi oss av aromaoljor och varma handdukar för att mjuka upp musklerna och ge din kropp en rogivande och lugn stund med fokus på att sätta igång lymfsystemet.

Svensk klassisk massage/ Skalp-och nackmassage

Svensk klassisk massage är en djupgående helkroppsmassage som mjukar upp muskler och släpper på spänningar i kroppen. Regelbunden massage motverkar trötthet i axlar, rygg och nacke. Vid en hög anspänning i kroppen rekommenderar vi en avstressande skalp-och nackmassage för att ge en bra ingång för kroppen att slappna av.

Gravidmassage

Gravidmassage skiljer sig från vanlig massage på det sättet att du under din behandling får ligga på mage på en speciellt utformad kudde, som gör det extra bekvämt för dig och hjälper dig att slappna av. Behandlingen hjälper dig att bli av med spänningar, svullna ben och trötta axlar.

Koppning

Koppning är en gammal och beprövad bindvävsmassage som behandlar på djupet med hjälp av sugkoppor. Behandlingen ökar blodcirkulationen, mjukar upp bindväven runt musklerna, har visat sig ge god effekt mot celluliter.