Your Cart

Massage

Massage

Massage hjälper inte bara mot spända och stela muskler utan sänker även stressnivån i kroppen och frigör må-bra-hormonet oxytocin. Vid en behandling ökar blodcirkulationen, vilket gör att muskelspänningar släpper. Att gå på regelbunden massage stärker ditt immunförsvar och motverkar stress i kroppen som kan leda till spänningar i axlar, rygg och ben vilket i sin tur kan leda till spänningshuvudvärk, ischias m.m

Några fördelar med massage

  • Ökad blodcirkulation – mjukar upp både muskler och leder.
  • Motverkar stress – ”må-bra” hormonet oxytocin frigörs och skapar ett lugn i kroppen.
  • Immunförsvaret stärks – massage ökar antalet vita blodkroppar vilket gör att vi blir mer motståndskraftiga mot infektioner.
  • Påskyndar återhämtning – genom ökad syretransport till musklerna. Bra vid t.ex. träningsvärk.
  • Motiverar ärrbildning – efter skador i muskeldelar och andra mjukdelar. Bra vid t.ex. ärr efter kejsarsnitt.

Fot- & underbensmassage

En avkopplande massage som fokuserar på fötterna, vrister och underbenen. Massagen hjälper till att minska spänningar och förbättrar cirkulationen, den perfekta behandlingen för trötta och stela fötter.

En närbild på två händer som masserar.
en gravid kvinna i profil som håller händerna på ryggen som stöd

Gravidmassage

En avkopplande behandling som hjälper till att lindra de vanliga besvären gravida kan uppleva, som ryggont, svullnad och sömnproblem. Genom mjuka och säkra tekniker, ger massagen dig en stunds mental och fysisk avkoppling. Våra professionella terapeuter har erfarenhet av att arbeta med gravida och skräddarsyr behandlingen för att passa dina individuella behov och önskemål. 

Gravidmassage förbättrar immunförsvaret, något som är extra viktigt under en graviditet, ökar blodcirkulationen, utsöndrar må-bra-hormonet oxytocin och frigör endorfiner som hjälper kroppen att slappna av.

Under behandlingen använder vi en specialdesignad gravidkudde som ger ett skönt stöd som gör att du kan ligga på mage. Du kan även välja att ligga på sidan om du föredrar det.

Gravidmassage rekommenderas från vecka 13 och fram till förlossning.

Hot stone massage

Välj mellan 50- eller 90 minuters behandling.

Hot stone massage är en terapeutisk behandling som kombinerar värmeterapi med massage. Under behandlingen placerar vår terapeut varma, polerade stenar på specifika områden på din kropp. Dessa stenar används tillsammans med olika massagetekniker för att lösa upp muskelspänningar och främja avslappning.

Värmen från stenarna tränger djupt in i musklerna och bidrar till att minska spänningar och ökar blodcirkulationen som också hjälper till att minska stress och öka känslan av välbefinnande.

Vi rekommenderar inte behandlingen för dig som är gravid. Efter din hot stone massage är det viktigt att du dricker mycket vatten eftersom massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, vilket hjälper kroppen att eliminera slaggprodukter.

behandling hot stone massage, närbild på en kvinnas rygg där det ligger flera stenar på rad
två händer som masserar en rygg

Klassisk massage

Välj mellan 25- eller 50 minuters behandling.

En djupgående klassisk massage som hjälper till att lindra smärta, spänningar och ömhet i musklerna. Genom att använda olika tekniker, som knådningar och tryck löser vi upp spänningar och förbättrar blod- och lymfcirkulationen som har en utrensande effekt och ger din kropp en välbehövlig avslappning. Självklart skräddarsys och anpassas behandlingen efter dina individuella behov och önskemål.

Massage hjälper till att lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen, minska stress och ångest, och förbättra sömnen. Det kan också hjälpa till att öka rörelseomfånget, förbättra kroppshållningen och stärka immunsystemet. Massage är en terapeutisk behandling som kan anpassas efter dina individuella behov och önskemål. Det kan hjälpa dig att uppnå avslappning och välbefinnande, samtidigt som det kan bidra till en bättre hälsa och livskvalitet.

Koppning

En mycket gammal, beprövad bindvävsmassage där man med hjälp av sugkoppor skapar ett undertryck i huden som ger en djupgående muskel- och bindvävsmassage. Silikonkopparna ökar cirkulationen och elasticiteten, fler fördelar med koppning är:

  • Förebygger stela muskler
  • Påskyndar återhämtningen efter träning
  • Rensar ut slaggprodukter och överskottsvätska
  • Ökar fettförbränningen
  • Reducerar celluliter
två händer som drar en sugkopp mot huden under en massage
en närbild på en kvinna som får skalpmassage

Skalp- & Nackmassage

En lugnande och avslappnande massage av hårbotten och nacke. Passar bra för dig som arbetar mycket stillasittande vid dator, är stressad och lätt får spänningshuvudvärk.

Spamassage

Unna dig själv en avkopplande helkroppsmassage där vi med hjälp av varma oljor och handdukar mjukar upp musklerna och skapar avslappning för både kropp och själ. 

Ida, grundare av BeautyRelax sitter på en stol bakom en kund som ligger på britsen. Hon ger massage av huvudet och hårbotten.
Super nöjd! Trevligt bemötande, kändes lugnt och harmoniskt under min behandling.
Angelica R.